3 veckor

En barndomskamrat till mig har nu åkt iväg till Kanada. Hela familjen gick ner till grannen igår för att säga hejdå. Hon ska bo i Kanada i ett halvår. Så både hon och jag har pratat mycket om förberedelser osv. Vi kom fram till att det kommer vara 12 timmars tidsskillnad mellan Kanada och Japan. Så om hon och jag vill snacka så får en vara uppe sent och den andra får vara uppe tidigt. Får se hur det går!! Jag önskar vart fall henne lycka till i Kanada!! 

För mig närmar sig resedatumet långsamt. Det är nu ca bara 3 veckor kvar tills jag åker. Det är inte jättemycket kvar att fixa. Jag ska börja planera om vad jag ska ha med mig, hur jag ska packa osv. Måste börja tänka på sånt nu. Eftersom det är så kort bit kvar innan jag åker! Känns helt sjukt att efter ett helt år av väntan är snart datumet här!!! 

Nästa vecka ska jag fixa lite grejer jag måste göra innan jag åker. Sådant som att klippa håret, köpa yen och lite sådana saker. 

Annars händer det inte så mycket hos familjen Ingemarsson. Mamma och pappa kom hem vid 23 tiden i fredags och vardagen är som vanligt igen.

Nu ska jag dammsuga i mitt rum! 

Ha en super Söndag!

Kommentarer
Postat av: Tokyo - Love

Oh, spännande! Verkar vara så många som åker på utbyte långt nuförtiden (mot när jag var yngre).. kanske lättare och billigare nu..?Sv: Ja, det var grymt! Lite kort om tid, men vi var rätt trötta efter 8 intensiva dagar i Tokyo. Lite mer att göra om dagarna nu mot förra gången när man hade 3 månader där.http://sakuradesu.blogg.se/

2011-09-04 @ 16:04:12
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: ★Mysuri★

SVAR:

Haha aaaah, I know! Hur grymt som helst, jag skulle lätt vilja besöka hans sushiresturang om jag kunde!

Kramar <3http://mymic.blogg.se

2011-09-04 @ 20:54:11
URL: http://mymic.blogg.se/
Postat av: Victoria

Vilket datum åker du? :3

2011-09-04 @ 20:57:07
URL: http://amagasa.blogg.se/
Postat av: josefine

ja! london är helt awesome.

2011-09-04 @ 23:57:08
URL: http://flyttuggla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0