Fujisan!

Jag var på skolresa igår! Yay! Det var sjukt kul! Vi stack till olika ställen runtomkring Fuji. Det var hur vackert som helst! Fick en riktigt bra bild på fuji tycker jag! Är det inte vackert! Idag är det planerat att sticka ut till roppongi som är känt för sina barer och pubar. Är inte jättepeppad men det kommer väl när man är påväg ut! 

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera. Men jag hoppas det kommer bli en ändring på detta snart!

Busy week!

Denna veckan har varit väldigt upptagen. Jag har skolan och en hel del läxor, samtidigt ska man planera inför ett kalas eftersom man fyller år nästa vecka. Jag och en kompis ska ha de tillsammans. Eftersom vi båda är svenskar så tänkte vi att det vore kul att sticka till IKEA och köpa lite grejer man kan bjuda på. Så det gjorde vi idag. Kom hem typ för en timme sedan, så typ vid 21! 

Sedan imorgon ska vi planera lite mer om vad som ska hända och sedan så har jag lovat en kompis att sticka till Japans största club eller något sånt. Här säger alla att det kallas för ageha. Vet ingenting om stället! 

Sedan på lördag blir det att fixa med kalaset och sedan tänkte vi sticka ut någonstans och fira lite mer! 

Sedan nästa vecka är det födelsedag och vi som fyller år nära varandra tänkte sticka till ett ställe där man kan ha chokladfontän. 

Sedan ska man också hitta på något med pojkvännen! Snart är det tre månader vi har vart tillsammans! 

Ska bli skönt när det lugnar ner sig lite! RSS 2.0