NERVÖS + lite mer

Asså, nu börjar mina nerver komma fram! Är nervöööös!!! Asså, det är mindre än en månad kvar och jag vet fortfarande inte var jag ska bo eller hur det går med mitt visum, dock ska jag få reda på mitt COE denna veckan. Men det jag vill veta mest nu är var jag ska bo!!! Hur det ser ut, hur lång tid det tar till skolan, hur jag ska åka med tunnelbanan i Tokyo osv.

Annars händer det typ INGET hemma hos familjen Ingemarsson. Mor och Far är fortfarande i Paris och lillasyster är i Borås och Storebror är i Lund. Så det är bara jag och lillebror hemma. Nu när man har en lillebror man måste skicka till skolan så måste man lägga sig tidigare och man måste gå upp tidigare på morgonen, inte riktigt min grej det där med tidiga mornar (Hur stavas det egentligen mornar eller morgnar????). Men har man ett ansvar så har man. 

En helt annan grej är att jag är en tjej som ÄLSKAR olika dramas och sånt. Så jag har en lista på min dator med massa serier jag följer, både amerikanska och japanska. Men jag känner nu att den börjar bli lite för lång eftersom jag har en tendens att börja kolla på en drama och sedan letar jag efter nya dramas utan att titta klart på den jag kollar på just nu. Men nu har jag bestämt mig!!! Jag ska kolla klart på dem jag har på min LÅNGA lista innan jag letar efter nya att kolla på!!! Känner att det är en helt okej utmaning för mig!

Ensam hemma

Nu är man då ensam hemma med lillebror och ska vara det i en vecka. Mamma och pappa har åkt till Frankrike som pappa har gett till min mamma i 50 års present. Lillasyster är i borås. Så det är bara jag och min lillebror hemma. 

Tycker det kommer vara ganska skönt att få vara ensam hemma några dagar faktiskt. Jag tror att min lillebror tycker likadant. 

Till något helt annat, har nu äntligen köpt en kameraväska!!! Den är hur bra som helst! Väldigt nöjd över mitt köp! 

Så ikväll blir det en hemmamyskväll med god mat och tv-tittande. Min lillebror har följt fångarna på fortet så jag får väl ta och titta på det med honom! 

Ha en härlig Lördag!!!

Stockholm

Har precis fått veta att jag måste upp till Stockholm igen för att fixa med ansökning med visum på Japanska ambassaden. Känns lite sådär att åka ända dit upp och sedan åka snabbt hem igen. Men det är en sak som måste göras. Fick också reda på att mitt COE borde vara klart senast nästa vecka, så troligtvis kommer jag åka till stockholm väldigt snabbt någon gång nästa vecka för att fixa med Visumet. 

Det märks nu att det inte är långt kvar tills jag ska åka. Det ända som jag har kvar nu är visumet och boende. Men boendet fixar skolan till mig så det ända jag behöver göra med det är att vänta på information om var jag ska bo. 

Börjar bli Väldigt nervös nu!!! Det är bara en månad kvar tills jag ska åka!!!

Ny familjemedlem

Nu har familjen fått ett tillskott. En liten kattunge vid namn Albin. VÄLDIGTsöt ska jag be att få tala om!!! 

Han är väldigt social och leker för fullt med oss! Och alla i familjen kollar bedårande på katten! Hur gullig som helst!!!! Liseberg

Igår var man då på liseberg med lillasyster, lillasysters pojkvän, lillebror och en kompis till oss. Vi hade hur kul som helst! 

Vi åkte massa saker och åt mat vi hade med oss hemifrån och hade bara väldigt kul och vädret var nästan helt perfekt! Det bästa som hände var att på kvällen så tänkte vi att det sista vi kan göra är att satsa lite på ett chokladhjul. Så vi gick till tobleronehjulet. Och kan ni tänka er! För första gången i mitt 22 åriga liv vann jag!!!! Jag har nog aldrig varit så glad på jättelänge!!! 

Tänkte dela några bilder från dagen! 

De jag delade dagen med! 


Vi var väldigt hungriga och hade inga tallrikar, då får man lösa det med det man har! Mitt pris och självklart ville lillebror vara med på bilden! 

Inte mycket kvar

Usch, vår router hemma hos oss krånglar så man kan inte komma in på internet med sin egen dator utan att ta bort internet till datorn som familjen använder. Väldigt irriterande!!! Så idag ska jag ringa en routersupport och fråga om de kan hjälpa oss. 

När min storebror inte är hemma så är det jag som kan mest om datorer så både mamma och pappa sa att jag skulle ringa istället för dem eftersom de inte kan något om datorer. Och jag som ÄLSKAR att ringa folk (eller inte).

Ett annat samtal som jag bara har dragit framåt är att fixa en reseförsäkring, men nu var det också ordnat! Skönt! En mindre grej att göra inför resan! Nu är det inte långt kvar innan jag åker! Helt sjukt! Räknade på almanackan och kom fram till att det är exakt 39 dagar kvar innan jag åker!

Här är ett roligt klipp som innehåller Gackt! Han blir stoppad av tyska poliser!


GACKT KONSERTEN

Tillbaka från tre superdagar i Stockholm!!! 

Asså, var det mer än jag som var helt slut efter GACKT Konserten??? Jag var helt borta!!! Det såg ju för tusan ut som jag hade duschat eller nått! Jag var helt slut i hela kroppen efter att ha skrikit och ropat och hoppat och stått på tå för att se något! Den konserten var BÄST!!!!! LÄNGTAR tills jag kan se han igen!!!! 

Tyvärr fick man inte ta några bilder och jag hade inga pengar i min plånbok så jag kunde inte köpa någon t-shirt eller något sånt heller, vilket var lite tråkigt men jag har ju mina minnen!!! dem kan ingen ta ifrån mig!!!! 

Nu ska jag slappa framför datorn och bara ta det lugnt!!!

Nattfjäril

(Fotot hittat på google, står på bilden vems det är)
Sommaren är underbar! Jag älskar sommaren, värmen och att ligga ute och sola och umgås med kompisar sent på kvällen. Men även om sommaren är en underbar årstid så finns det negativa sidor på denna tid av året också. Många säger att mygg och knott är jobbigast och det kan jag delvis hålla med om, men ett kryp som är värre för mig är NATTFJÄRILAR!!! USCH!!! Finns det något värre kryp, de är inte vackra som dagsfjärilar och de attackerar en flera gånger! 

Jag och familjen var i stavder(en väldigt väldigt liten camping vid Ringhals) och firade kräftskiva och när jag och min bror skulle diska kom en nattfjäril fram och började attackera mig! Usch! Jag har börjat reagera likadant som jag gör när jag hör en geting!! Jag skriker och springer därifrån! USCH!!!!! Nattfjärilar är nog det äckligaste som finns!!!!

Ny kamera!!!

YES!!!! Idag kom den nya kameran! Nu är det bara kameraväskan som jag väntar på och dessutom har jag också fått tag på en adapter och nya hörlurar! Nu känns det som om världen är på min sida igen! Dessutom ska jag köpa tågbiljetter till Stockholm snart så att man kan kolla på Gackt! 

Igår var en händelserik dag för mig, jag stack till en sjö och badade med min lillebror och senare på dagen åkte jag till Borås för att skaffa adaptern och nya hörlurar och sedan klockan 21:00 kollade vi på bio! the green lantern! Den var riktigt bra!!!

RSS 2.0