Mycket

Senaste har jag inte gjort något inlägg eller någon video här. Vad kan det bero på?
Jo, för det första. Pojkvännen har flyttat till Osaka och jag har haft fullt upp att hjälpa honom med städning osv. 

För det andra. Jag har haft ett prov i skolan som avgör om jag går upp i klass eller om jag måste stanna i den level jag är nu. Jag fick reda på idag om jag klarade mig eller inte. Jag klarade mig! Som tur är! Jag tyckte det gick jättedåligt men det gick bättre än väntat! 

Nu har jag en helg som jag inte behöver tänka på något plugg alls! Så jag kommer sova mycket och slappna av i solen! Solen är här! Det är hur skönt väder som helst! Trivs mycket i denna miljön! Tänkte sticka ut i helgen och köpa en vår/sommar jacka. Vet exakt hur jag vill ha den, har bara inte köpt den än! Men det kommer! 

Hoppas ni har det bra borta i Sverige! Jag har det underbart!

Andra videon!

I denna videon visar jag lite om vad som finns i Japan. typ, mat och dricka som jag gillar. inte så mycket dock. 


Jag hatar Motorcyklar!

Denna veckan för mig har varit hemsk.
Hela veckan började som en helt vanlig vecka och jag bara LÄNGTADE till tisdagen för då skulle pojkvännen komma hem från Las Vegas där han har varit för att fira att han har gått ut skolan. 

Tisdagen kom, ingen pojkvän, onsdagen kom, ingen pojkvän, torsdagen kom, ingen pojkvän. Usch! Och han hade varit en vecka innan i Hong Kong och där glömdes telefonen så man kunde inte ringa för att fråga var han var. Idag (Fredag) på eftermiddagen fick jag ett meddelande på facebook där han skrev att han har varit med om en motorcykelolycka. Så han har legat inne på sjukhus i Las Vegas några dagar och han skrev att han mår bra men att han får inte reda på förrän imorgon om när han får komma hem! 

Så denna veckan har varit jobbig för mina nerver. Man har inte kunnat slappna av för man funderade hela tiden på vad som kunnat ha hänt. 

Så nu är det officiellt: Jag hatar motorcyklar! Jag kommer Aldrig aldrig låta någon som ligger nära om hjärtat få åka motorcykel! Motorcykel kommer vara förbjudet i mitt hem när jag skaffar familj. 


Videoklipp

Tänkte testa något nytt så jag spelade in ett videoklipp. En liten kul grej. Man jag är ju fortfarande nybörjare och detta är första inlägget som jag gör en video på så var snäll! RSS 2.0