Ledig!

Nu är man då ledig imorgon, ska bli väldigt skönt! att få sova ut hur länge man vill ska bli oerhört skönt! Man är helt slut efter 3 dagar med jobbet, sedan har man en ledig dag. Sedan samma tre dagar osv. 

Tänkte åka ner till Ica imorgon och köpa frukt tror jag. Är väldigt sugen på lite frukt. Här på jobbet finns det typ bara äpplen och päron, man blir lite trött på det efter ett tag. Så imorgon när man är ledig är ett ypperligt tillfälle att sticka ner och köpa lite olika fruktsorter! 

Tiden går så sjukt snabbt här, dagarna bara ränner förbi. Snart är jobbet klart, och då ska man hem till Kinna, sedan bio med syrran, mamma och lillebror, sedan kolmården, sedan Stockholm för att kolla på Gackt, sedan nästa station Japan. Helt sjukt! Jag åker den 23 september från landvetter, det är ju mindre än tre månader kvar!!!

Internet funkar igen!

Nu har internet börjat fungera igen, och när man är ledig och trött i fötterna är det ett bra tillfälle att sätta sig vid datorn och kolla på någon film eller snacka med kompisar på skype! 

Jag ska vara ledig från nu till måndag, känns väldigt skönt faktiskt! Jag är jättetrött! Vaknade med en hemsk huvudvärk imorse, men p.g.a att jag hade frukosten så fick jag gå upp tidigt och göra frukost. Det blir så när man arbetar i kök, maten måste fram. 

Men, som sagt, nu är jag ledig! YES! Ska inte göra Någonting från och med nu! Mina fötter värker! 

Det var midsommar igår, jag jobbade, gjorde en fin middag och efterrätt till deltagarna. jag började jobba klockan 10:00-14:00 sedan en rast på två timmar, sedan börja igen klockan 16:00 och slutade vid 21:00. Det var ett tufft pass! 

Men snart är det sommarlov för mig också, ska till kolmården med familjen den 23-24 juli. Ska bli trevligt. Sedan ska jag sticka till Stockholm och kolla på GACKT!!! yay! Jag längtar! Ska bli såååååå kul!!!!

Dumma internet...

Jag måste ursäkta mig, jag har inte skrivit på jättelänge!!! Men det beror på att jag är på min arbetsplats i dalarna och internet krånglar. Internet ska kunna fungera någon gång nästa vecka. Men hur kan jag logga in här nu då??? Jo de köpte ett bärbart bredband som man kan använda för att kolla sin mejl osv. Men man ska inte använda det förlänge.

Jag hoppas internet börjar fungera snart så att jag kan börja skriva mer här om vad som händer. Med min japanresa går det framåt, jag har ansökt om studiemedel från CSN, men jag har ännu inte fått svar om hur det blir. Hoppas på att jag ska få studiemedel, är alltid lika nervös när man söker, men det ska nog lösa sig.

Men men, nu får jag ta och logga ut från datorn. Vill inte slösa för mycket pengar.

Ha en superskön sommar!!!

プリン (Purin)

Gjorde プリン (purin) för någon dag sedan, tänkte sätta upp en bild på det. Jag hade ingen bra behållare till dem, så jag använde suffleformar. Så dem blev lite smala, med det spelar ingen roll tycker jag!

SKOR!!!

Jag är då en människa som köper ett par skor och sedan använder dessa tills de är helt sönder, så det händer sällan att jag sticker ock köper nya skor, även om jag faktiskt älskar att köpa skor! Men nu har jag faktiskt inga bra sommarskor så jag och syrran stack ut till Visko i skene, som är en sjukt stor skoaffär och kollade upp nya skor till mig. När jag kom in märkte jag världens snyggaste väska, och då jag kom på att jag faktiskt behöver en ny handväska så köpte jag den. Min gamla handväska har ingen dragkedja, den är sönder. 

När jag började kolla på skor hittade jag först ett par, och de var så sjukt billiga så jag tänkte, jag har råd med ett par till skor, och då hittade jag ett till par, som också var väldigt billiga och då tänkte jag, om jag hittar ett till par skor som är billiga så kan jag köpa de med. Och det gjorde jag! Så idag har jag köpt tre par skor och en väska under 1000 lappen. Det tycker jag är ett ganska bra köp faktiskt! Hemma

Nu var det ett tag sedan jag skrev här men det finns en anledning. Jag har varit uppe i transtrand och jobbat. Där krånglade internet så jag kunde inte komma in på internet överhuvudtaget. Var ganska irriterande faktiskt. Men men, nu är jag hemma och internet fungerar. Nu ska jag ha en veckas semester sedan är det dags att åka upp till transtrand igen och jobba i en månad. 

Nu är jag trött, jag åkte bil från transtrand till hem, och det tar ca 7 timmar. Det är väldigt skönt att åka bil eftersom jag slipper massa byten med tåg och buss och jag behöver inte tänka på min packning. Men när man är framme och man sätter sig ner eller lägger sig ner i sängen så märker man hur sjukt trött i huvudet man är! 

Ha en skön söndagkväll!

RSS 2.0