Sjuk

Det börjar närma sig till att jag ska ha ett test i skolan och så helt opassande har jag gått och blivit sjuk! Jag hoppas att jag inte har feber eller nått då jag ska ha provet för då kan det nog vara svårt att koncentrera sig! 

När testet är klart och jag har mindre att tänka på så kommer nog flera inlägg men för tillfället så måste jag lägga ner mycket energi på att jag faktiskt ska klara av provet! 

Inga inlägg!

Nu var det två veckor sedan jag uppdaterade bloggen. Detta beror på att mitt tangentbord har varit helt sjukt och inte vilja fungera. Men nu när jag satte på datorn igen märkte jag att tangentbordet fungerade! 


Men det som har hänt dessa två veckor är att jag har haft min kära syster på besök! Vi har besökt många ställen i tokyo, och vi åkte också till kyoto med två utav mina vänner. Det var riktigt kul! 

Idag ska vi på shabushabu eftersom syrran blev lite nyfiken på detta. Och jag som typ älskar det har inget emot att sticka på shabu shabu! 

Jag har också märkt att under dessa två veckor har det varit mer blickar än vanligt hur det brukar vara för mig när jag går själv. Kan bero på att det är två vackra söta blonda tjejer som går runt på gatan, jag vet inte =)

RSS 2.0