Söndag

Idag är det söndag och jag har faktiskt inget speciellt för mig idag. Har duschat, kollat på film, städat lite i rummet, handlat och lite sånt. Inget avancerat.
I veckan hade vår skola en sportsfestival! Det var faktiskt kul! Jag hade dock innan det började ingen energi alls på att vara med på en sportsfestival men när allt väl började sätta igång så var det faktiskt kul! Och vårat lag VANN!!! Yay!! Priset var typ ära och en kalender för år 2012. Väldigt kul tycker jag! 

Ikväll är det planerat att prata lite med min familj i sverige genom skype. Brukar vara så att jag inte har tid att sitta vid datorn hela tiden så det får bli att man planerar in en speciell dag som passar bäst, och för mig är det söndagar. Dessutom får man ju tänka på tidsskillnaden osv. Så en söndag vid 20:00 brukar vara en tid som passar bra. Då är klockan typ 12 i sverige och familjen är ju ledig på söndagar så det passar utmärkt tycker jag. 

Imorgon tänka jag handla lite mer mat och kanske lite varor så att man kanske skulle kunna göra en paj eller nått. Får se hur det blir!

Helgdag

Idag är det helgdag i Japan så vi har ingen skola. Så idag hade jag tänkt ägna en del av dagen genom att städa, tvätta och göra läxa. 

Sedan på eftermiddagen ska jag och en kompis ut. Ska bli kul!
Vad jag har gjort det senaste är att jag var på en skolfestival på keio university! Fanns en hel del där och det var många som ville fram till en och ville att man skulle testa deras mat eller godsaker. Jag testade bara en grej dock, som var typ "franska toast" som de kallade det. Var nog japanska varianten av fattiga riddare tycker jag, men gott va de!

Är jag vuxen nu???

Jag har länge fått höra av både min mor och far att man inte är vuxen förrän man börjat lära sig att dricka kaffe. Och jag har länge varit emot hela tanken att börja dricka kaffe, varför dricka något som absolut inte är gott??? Men nu när jag kom till Japan så tänkte jag, hmm.... jag kanske ändå ska ge det ett försök till att börja lära mig att dricka kaffe. Så nu har jag legat på hårdträning med att dricka kaffe av de alla slag. Och jag börjar faktiskt av min stora förvåning tycka om det. Men jag är fortfarande i stadiet då jag vill ha mjölk och socker i kaffet. Men jag tycker att från att vara helt emot hela tanken med kaffe till att faktiskt vilja sticka in på ett mysigt café och ta en kopp kaffe är väldigt bra! 

Jag tror faktiskt att hela grejen med att jag åkte till Japan har ändrat mig en hel del! Sitter inte mycket framför datorn eftersom jag faktiskt inte har någon tid och att jag är absolut inte kräsen med maten och jag har börjat dricka kaffe, tänk vad positivt allt är för lilla mig nu! 

Så kära mor och far, är jag vuxen nu? (bilder från google)En hel vecka!

Usch!
En hel vecka sedan jag skrev något på bloggen!
Vad har hänt denna veckan då. I måndags var jag sjuk så då stannade jag hemma från skolan. tisdag till fredag var vanliga dagar med skola och sånt. Sedan på fredagen var jag på en cafeartclass, sjukt häftigt. Vi fick kolla på när de gjorde hjärtan osv på kaffe. Jättehäftigt!!! Man fick göra också om man ville men jag klarade mig bra med att titta på. 

Sedan i lördags så var det en dag som man stannade hemma och umgicks med kompisar. Det spelades poker här hemma så det hade jag jättekul med, och senare på natten började vi kolla på film och helt plötsligt var klockan 08:00 på morgonen så vi gjorde faktiskt så att vi gick inte och la oss alls utan vi stannade uppe hela dagen och kollade på film! 

Man somnade en hel del gånger i soffan men vi hade väldigt kul iallafall! Men nu är man då jättetrött så det ska bli sjukt skönt att få sova!!! 

Ni får ha en toppenvecka!!!

Helgen

Nu är helgen slut och jag har haft grejer för mig hela helgen. 

I fredags var jag ute och promenerade med två kompisar. Vi gick och gick och gick hur länge som helst. Sedan hamnade vi i Harajuku och på en fredagkväll i harajuku kan man se mycket olika människor så vi satt där i flera timmar och bara snackade och kollade på olika människor. Sedan kom en till kompis till oss och vi satte oss på en pizzeria och åt pizza. Riktigt gott och riktigt trevligt! Det var en härlig fredag! 

Sedan på lördagen stack jag till Ueno med en japansk kompis. Det var också väldigt trevligt! Vi gick på zoo och sedan stack vi till akihabara och åt mat. Det blev sushi. Sedan stack vi till Odaiba. Det var kväll så det var sjukt vackert där! Men nu på söndagen så hade jag planerat att sticka med en tjejkompis och göra lite windowshoping, men med min vanliga otur så blev jag sjuk idag. Ont i huvudet, ont i halsen, febrig osv. Inte kul alls! Hoppas jag blir frisk tills imorgon eftersom det är skola!

RSS 2.0