God Jul och Gott nytt år!

Hej! Hoppas ni har haft en underbar jul! Här har det varit en annorlunda jul men den har inte varit dålig för det. Jag blev frisk på Julafton! LUCKY!!! Och samma dag stack jag och pojkvännen ut till Chiba. Vi var vid området som tokyo disneyland är, men vi var inte inne där utan bara i det området! Mycket vackert ställe! Hade väldigt roligt! Åt god mat, var i trevligt sällskap och såg många fina och vackra saker. 

Annars haa jag nu fått reda på mitt resultat på provet jag hade innan skolan slutade. Jag tycker det gick bra! fick ett högt resultat tycker jag! Nöjd är jag vart fall! 

Nu är det då jullov och man har tyvärr vänt på dygnet men det ska nog gå att ordna!

På onsdag är man inbjuden på kalas/fest så det ska bli kul att gå på. 

Jag hoppas ni har det härligt nu dessa dagar då man är ledig! Det har jag! 

Hörs tills nästa gång!

Sorry

Oj, det var jättelänge sedan jag uppdaterade så jag skriver lite snabbt om vad som har hänt. 

Jag har haft ett prov i skolan och jag förberedde mig som en galning. Pluggade i flera timmar i några dagar. Idag skulle man fått reda på hur det gick men tyvärr så blev jag sjuk igår kväll och när jag vaknade i morse mådde jag pyton! Tog tempen också, jag har en hög feber! Så jag mår inte jättebra och orkar inte göra något alls!
Så p.g.a en hög feber så blir inte mitt inlägg längre än såhär.

Jag kommer tillbaka när jag är frisk igen

Uppdatering (おかあさんおかえり)

Här kommer en lite uppdatering om vad som har hänt senaste.
Jag har fått en pojkvän, det är iöversig inte jättenytt men jag har inte velat skriva det här än. Det har liksom varit på G ett tag. Men nu är det officiellt. 

En annan sak som har hänt som kanske inte är jättekul är att jag har fått en förskylning igen! Usch! Varför ska jag få det hela tiden!
Sedan har en kompis som åkte tillbaka till Holland, kom hit i lördags så idag började hon skolan igen! Vilket var väldigt kul så efter skolan stack jag och tre klasskompisar till ett universitet som serverar bra och billig mat och åt där!
Här är jag och okaasan! (jag är otoosan) (jag ser förövrigt hemsk ut på denna bilden)
Här är vi som stack och åt tillsammans idag! 

Okaasan gav mig en påse med lite godsaker från Holland! Det fanns bland annat med lakris! Det var länge sedan man åt det så det var sjukt gott! Här kommer en bild på min påse som okaasan gav mig! 


Ett bra tag sedan

Nu har det varit ett tag sedan som jag uppdaterade på bloggen. Men en dag som denna då jag vaknade med världens migrän och magont så kände jag nu när man har vaknat till lite, men fortfarande har ont i huvudet så kan man uppdatera lite vad som hänt. 

För typ 4 dagar sedan så hyrde jag och en kompis till mig film och till min förvåning så hittade jag millenniumfilmerna. Så vi hyrde första filmen, män som hatar kvinnor. Jag har varit lite sådär emot att kolla på dem filmerna mest för att det är svenska filmer. Men jag tänkte att man ska väl visa lite hur sverige ser ut för en japan så jag sa det att vi får hyra den! Av min stora förvåning märkte jag att det är en av de bästa filmerna jag sett på ett tag.Sedan har det väl vart en helt vanlig vecka. Varit med kompisar, gått till skolan osv. Tänkte visa lite bilder från veckan som har gått. Blir kanske inte så många men några har jag nog. 

Först en bild på lobbyn i skolan. Här går man förbi varje dag!


Detta är menyn till ett ställe jag och mina vänner tycker mycket om! Sjukt god mat och väldigt mysigt! Här ser man lite mer av resturangen
Denna dagen åt jag curry! Jag är helt såld på japansk curry! Hur gott som helst!


Jag och några vänner till mig stack till karaoke! Det var jättekul!


Karaokerummet! Stort som tusan va de! Vi fick nog det största rummet de hade tror ja!
Här var lite bilder! Imorgon kommer jag nog sticka till skolan. Jag hoppas på att jag kommer må bra imorgon! Missar man bara en dag så missar man sjukt mycket!

RSS 2.0