Chikan och Halloween!

Min dag idag började inte jättebra. Jag stack till tåget och tåget var smockat med folk, kände plötsligt att någon tafsade på mig, blev sur och slog till honom. Sedan gick han av tåget. USCH VAD ÄCKLIGT!!!! För er som inte vet vad chikan är förnågra människor så är det män som tafsar på kvinnor i tåget i Japan. Detta är första gången det händer mig, jag sa till mina klasskompisar som också bor DK house att jag gärna åker med dem till skolan i fortsättningen. 

Sedan var det skola, jag som fortfarande var sur tänkte inte mycket på lektionen utan mer på att jag var väldigt sur. 

Sedan stack jag och några kompisar ut och åt mat sedan stack jag och två till, till shibuya. Där kollade vi först runt och hittade sedan en väldigt rolig affär med massa utklädningskläder till halloween. Mina kompisar och jag bestämde att om de klär ut sig så gör jag det också på halloween. Så vi har kollat på halloweenkläder idag. Det var sjukt kul, hittade dock inget direkt. Men vi ska nog dit en gång till och kolla. 



Sedan stack vi till Harajuku och gick lite och åt pizza! YAY! Det var jättegott! 



Sedan åkte vi hem och nu är jag jättetrött i fötterna för jag har varit igång hela dagen. Så det ska bli skönt att bara ha en kväll framför datorn.

Kommentarer
Postat av: Stina

Sv: tack, detsamma! :)

2011-10-20 @ 12:40:00
URL: http://modifiedfebruary.blogg.se/
Postat av: mamma

bra gjort

2011-10-20 @ 12:52:43
Postat av: Tokyo - Love

Gudars så jobbigt, bra att du slog till han! Hade aldrig problem med chikan när jag bodde i Tokyo, men åkte å andra sidan alltid med min sambo.. Kul med utklädning och oh Shibuya, Harajuku I miss You!



Är det mörkt tidigt nu i Tokyo?



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-10-20 @ 14:24:57
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Josefin

Det är bra! smäll till han bara!

2011-10-20 @ 16:19:33
URL: http://jami.blogg.se/
Postat av: ★MYMiC★

HAha bra gjort, jävla mongo chikan. jag hade gone 110% muay thai on his ass!!!



aah förlåt för sent svar! Jag har inte varit så glad på senaste tiden pga en händelse, så har inte orkat med bloggen riktigt. Men nu är jag tillbaka! :D What doesn't kill you make you stronger ;) Uppskattar varje kommentar jag får, och önskar att jag hade tid att personligen svara på dom ikväll, men tyvärr hinner jag ej det.



Hoppas att allt är bra med dig, kramar <3

http://mymic.blogg.se

2011-10-20 @ 18:46:38
URL: http://mymic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0