22 och tenta!

jahapp, då var man ett år äldre då! 

har fått fina gratulationer från familjen igår med presenter och frukost på sängen och idag när jag loggade in på hotmail märkte jag att jag hade 37 olästa mejl! typ alla var från facebook! det man kunde göra var att slänga de mejlen och logga in på facebook, där märker man att typ 30 personer har skrivit i sin logg och skrivit grattis! Visst blir man glad! Var tvungen att säga tack till alla! så jag skrev tack till alla som har skrivit i min logg, och om det är några fler som skriver inlägg så kommer jag självklart att tacka dem också! 

Visst är det roligt att fylla år! 

En helt annan sak, Jag läser Japanska på universitetet i Göteborg, och imorgon ska man då ha första tentan. Den handlar om deras sätt att skriva. Är inte speciellt nervös då jag känner att jag kan allt som kommer på tentan och tentan är inte så stor heller. Men visst är man lite nervös eftersom det faktiskt är första tentan på kursen! Så idag får man nog boka dagen med plugg inför tentan!

Kommentarer
Postat av: Tokyo - Love (Johanna)

Sv: Tackar! Kul att du hittat till min blogg, och tack för kommentaren. Oh, ett helt år i Japan, är det Tokyo du ska till (har inte hunnit läsa så mycket på din blogg)? Vilken skola? Var ju där förra våren och läste i tre månader. Såg att du pluggar hör i Gbg... vilka/vilken kurs har du läst?



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-02-14 @ 14:27:04
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love (Johanna)

Sv: Oh, jag och sambon läste också på Kudan! Det var bra, men man ska vara beredd på att i princip all undervisning sker på japanska.. och att de på skolan är ganska kassa på engelska. Ok, skrev in mig på japanska grundkurs förra hösten, hade nån tanke om att man kunde läsa lite 'på sidan av'.. men det blev ju inget av. Funderar på sommarkurs eller grundkursen sen när jag är klar med min utbildning (om man inte får jobb.*)



Vad kul!



http://sakuradesu.blogg.se/



2011-02-14 @ 14:44:32
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love (Johanna)

Sv: Vi ska dit på 'semester' och åka runt lite i Japan och sen till Tokyo och bo hos en kompis.

2011-02-14 @ 15:30:09
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Mimmi

(Jag gick också på Kudan :D tjuvkikade lite på kommentaren innan)



Grattis också :D!! Snart är du gammal som jag.



Lycka till på tentan, det kommer gå bra! Vad menas med "sättet dom skriver på"? Är det ett kana test eller lite mer djup om själva skriften? Låter så fancy :o !

När du kommit hit får du säga till!!

2011-02-14 @ 17:19:44
URL: http://kiminostyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0