Packa och läkare

Igår började jag packa! Idag är fortsättningen... 

Som tur är får jag ha med mig två väskor och båda väskorna får väga 23 kg vilket är väldigt bra! Min ena väska har jag nästan helt packat klart och den väger för tillfället 18 kg. Så jag får packa lite till i den men jag tror inte att jag ska packa så mycket mer i den väskan. Vill gärna ha lite plats kvar. Jag ska ju ha en resa hem också. Den andra väskan har jag inte packat klart än. Men det är på god väg att vara klart. Det är VÄLDIGT SVÅRT att packa har jag kommit fram till. Man kan inte ha med sig allt man vill. Jag försöker att ta med mig sådant som jag verkligen behöver, typ kläder, skor, handdukar, vantar osv. Men det är svårt att veta vad man kommer använda och vad man inte kommer använda. Jag har väldigt svårt för detta med packning. 

Något helt annat som jag har börjat tänka på är att jag tror att det är nog bra att ha en läkare i Japan p.g.a att jag har min sjukdom Essentiell tremor. Jag kanske behöver medicin eller kanske jag helt plötsligt blir värre. Så jag skickade ett mejl till svenska ambassaden och de föreslog en klinik där all personal pratar engelska vilket är oerhört bra! Så när jag kommer till Japan tänkte jag sticka dit och prata med dem. Tror det är bra att jag gör det. 

Fortsättning kommer imorgon!! Kommentarer
Postat av: Fanny (foto,modeblogg)

sv; Tack! :)

2011-09-21 @ 13:50:02
URL: http://fannyuknow.blogg.se/
Postat av: sandija-döv-fotografier

sv. hjaha ja det är ;D

2011-09-21 @ 20:41:12
URL: http://kwieien.blogg.se/
Postat av: Victoria

Måste kännas lite otäckt att resa till ett helt annat land och samtidigt kanske behöva medicin mitt i allting... men vilken tur att du fick ett tips om en klinik i alla fall :)svar:

Ska själv bo i Nishi-kawaguchi~

2011-09-21 @ 21:58:46
URL: http://amagasa.blogg.se/
Postat av: M a r i a h

Tremor, det har man skrivit om i ett par gånger. Hoppas det ska gå bra medan du är i Japan!Sv; Sagogrynspudding är en söt dessert som är gjord på sagogryn, en slags genomskilninga kulor gjorda på potatis(stärkelse). Dessa kokas i mjölk/socker/smör och när det är färdigt tillsätter man ett ägg och kokar upp igen och avslutar med att ha i en hel del mandelessens. Sedan får det bli kallt =) Skitgott verkligen!

2011-09-22 @ 10:39:51
URL: http://nintendoandme.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love

Oj oj, nu är det nära! Ja.. det är svårt att packa, och svårare för dig som ska stanna längre än vad jag gjorde. Men ja, det blir ju en del inköp.. vi skickade två tunga lådor hem, förutom allt som fick plats i väskorna. Kunde också göra oss av med lite gammalt, typ nån gammal tröja osv.http://sakuradesu.blogg.se/2011-09-22 @ 23:07:01
URL: http://sakuradesu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0