Dålig video

Nu klarar jag inte av detta längre. Jag spelar in videos när jag pratar om mitt liv. Men videokvaliten är HEMSK!!! Den stannar, hackar osv. Kommer nog spela in videos på något annat sätt i framtiden. jag har en annan kamera som jag har, ska bara försöka lista ut hur jag ska göra mina videos med den. Men här kommer vart fall en ny video där jag pratar om fullt tåg. Med DÅLIG kvalite!!!



Bilder från Hanami

Det blev ingen hanami denna helgen som det var tänkt i början eftersom jag sov då hanamin var. Men jag har på hanami i början av veckan och då tog jag lite bilder. bilderna är tagna med en ipod så det kanske inte är bästa kvalite men det är ju alltid något! 

Den sista bilden är på mig när jag äter en skum glass. Den satt liksom ihop. Det var som att tugga på löst tuggummi eller något liknande. Aldrig testat något sådant förut. Väldigt annorlunda. 



Video och en hackande kamera

Här kommer en ny video! Den är lite dålig kvalite på. Den hackar lite ibland tyvärr. Jag har kommit fram till att jag får skaffa en bättre videokamera. Denna är jättedålig! Får skaffa en som inte hackar! Men det är nog okej att använda denna en liten stund till. 



Sommar... vår???


RSS 2.0