Hyltenäs Kulle

Igår var min storebror och hans flickvän hemma hos oss och för att ha lite trevligt stack hela familjen + flickvän till hyltenäs Kulle här i Marks kommun. Vi gick runt och kollade på ruinerna, kollade på utsikten, fikade och gick en LÅÅNG promenad. En riktigt trevlig och solig dag! 

Här är lite bilder från dagen på hyltenäs KulleLångfredag och PSP

Idag är det långfredag, det känns som om det är sommar, fortfarande, man behöver inte skor eller jacka eller något sånt, om man har det svettas man ihjäl! Det är sådant väder jag trivs i! Det ska inte vara kallt, det ska vara varmt så man kan ha skjorts eller kjol! 

På tal om något helt annat så har jag köpt ett PSP! Yay! Jätteroligt! För er som inte vet vad det är så är det en spelkonsol, heter playstation portable eller något sånt! Det är hur kul som helst, man kan gå in på internet, logga in på skype, spela, lägga in musik, video och bilder osv. Så igår och idag har jag suttit med den och spelat ett spel jag köpte igår, klarade spelet idag! Hur roligt som helst! 

Min lillebror är väldigt förtjust över att jag har köpt detta, men eftersom spelet jag köpte var 18 års gräns så har han inte fått spela något och inte ens fått titta på när jag spelar, men jag har köpt ett till spel som nog kommer efter påskhelgen tror jag, som han får spela om han vill.

Han har noga påpekat att när han köpte ett DS så fick jag spela hans DS så då är det inte mer än rättvist att han ska få spela på mitt nya PSP. Ett sådant argument kan man inte tala emot, så jag har lovat honom att han ska få spela, när det spel han får spela kommer. Typ sommar ju!

Wow!!! Nu trivs Cecilia! Vilket underbart väder det har varit idag! Även om jag började jobba klockan 06:15, så är jag hyfsat pigg och glad eftersom det är så vackert väder! Jag var till och med tvungen att gå en promenad, och jag behövde inte ha på mig jackan! Det finns nästan inget bättre! Snart är sommaren här, och då blir det ännu bättre väder! Yay!!! 

Bild tagen idag! Mycket...

Denna helgen har varit trevlig, i lördags var det en vanlig hemmakväll hos familjen Ingemarsson. Sedan igår kom min moster och hennes familj på besök och stannade över till idag. Det var riktigt trevligt, grillning, spela spel osv. En skön helg helt enkelt. 

Idag har det mest blivit slappa och gjort lite läxor osv. 

Denna vecka som kommer är det inga lektioner men istället för lektioner så ska vi göra ett prov på internet och vi har massa läxor att ta hand om, dessutom ska jag jobba. Så det kommer bli en stressig vecka ändå. Sedan på lördag är det påskafton och då ska jag och min syster och min lillebror till en kompis till mig och min syster. Ska bli kul det också, alltid lika kul att träffa kompisar! 

Bild på mig och min lillebror ca 1½ år sedan eller något sånt. 


Mejl från transtrand

Idag fick jag ett mejl från transtrand. Där jag har jobbat två somrar med att laga mat. Nu fick jag reda på att de behövde folk för denna sommaren också, och jag som inte har fått ett sommarjobb än blev glad över detta. Så nu har jag något jobb under en månad ungefär. Bättre än inget säger jag! 

Sedan ska det vara återträff för förra årets sommar, så då ska jag dit den 1-5 juni. De kommer vilja att jag jobbar, men de betalar resan och mat osv. Så det kommer inte kosta något för mig! Yay! Nu blir jag glad! 

Hittade tyvärr ingen bra bild på transtrand, men det är otroligt vackert, inne i skogen! Underbart! 

Peace and out! 


Måndag och tisdag

Igår var jag i Göteborg och träffade några klasskompisar och pluggade och pratade. Kände att det var givande, gjorde lite läxor osv. Sedan igår träffade jag en gammal klasskompis från gymnasiet. Det var riktigt trevligt! Jag träffade henne när jag väntade på bussen, så vi stod och pratade kanske i 10 min eller så. 

Sedan har jag fått jobb i två veckor framåt. Det är alltid positivt, på en förskola. Så idag var första dagen på två veckor. Började klockan 09:00 och slutade klockan 13:00. Sedan stack jag till apoteket och hämtade ut medicin. Blev positivt överraskad när jag såg att medicinen hade mer i burken än den jag brukar få. Nu sitter jag och snackar med folk på skype och väntar på att jag ska åka till bussen till göteborg. 

Ha en underbar dag!
Peace and out!

Våren är här med pizza

Åh!!! Våren är änligen här!!! Yes!!! Har varit ute hela dagen med lillebror, suttit på trappan och pratat! Hade det riktigt trevligt! Hur skönt som helst! Detta har jag längtat efter! 

Nu ikväll har det varit pizza med mamma eftersom resten av familjen var borta. Lillebror åkte till kompis och sovde över där. Pappa var i lund hos storebror och lillasyster är hos en kompis i Markaryd. Det var väldigt konstigt att sticka till pizzerian och bara ta med två pizzor, jag var väldigt farscinerad över att man kunde bära pizzorna med en hand och använda andra handen till bilnycklarna. Det har man inte kunnat någon gång när man har häntat pizzor förut. En underlig känsla. 

Ha en skön helg av det som är kvar av den!
Peace and out!

Läkarbesök och vilse i Göteborg

Idag var jag i Borås. Hos neurologen. Där fick jag en undersökning och fick reda på att jag ska få en starkare medicin och tog blodprov för att kolla om jag inte har en jätteovanlig sjukdom. Sedan märkte jag när jag satt i bilen för att åka hem till Kinna för att åka med bussen till göteborg att ajdå, klockan är nu 15:15. Bussen i kinna går klockan 15:30 och det tar en halvtimme att åka mellan borås och Kinna. hinner jag, NEJ! så då var enda utvägen, att ta bilen från Borås till Göteborg. 

Så Jag kom till Göteborg vid 16:00, men jag åkte vilse eftersom jag körde fel, så jag yrade omkring i små gator i Göteborg tills jag till slut kom fram till rätt ställe där jag skulle ha min lektion. Och eftersom jag inte hade ätit något mer än frukost så köpte jag något att äta så att jag inte skulle svälta ihjäl, och dessutom fick jag ett äpple av min snälla klasskamrat. 

Jag var jätterädd över att jag skulle köra vilse igen när jag var påväg hem, men som tur är hittade jag rätt väg så det gick lätt som en plätt att ta sig hem. När jag kom hem åt jag kvällsmat och nu är jag här, en riktigt händelserik dag. Imorgon ska jag jobba, börjar klockan 06:30 så det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll. 

Peace and out! 


Smartare än en femteklassare=Nej!

Nu är helgen snart över, igår var det lördag och jag gjorde läxor och massa grejer, sedan åkte jag till syrran i Borås och sov över där. Vi hade riktigt trevligt, åt mat, kollade på smartare än en femteklassare och kollade på film. 

Jag och josefin (syrran) försökte svara på frågorna så gott vi kunde, men vi märkte att vi inte är så smarta, så vi fuskade oss igenom programmet med google. Tur att vi inte skulle svara på frågorna, vi hade INTE kommit långt! 

Nu är det som sagt söndag, skulle egentligen träna ikväll men p.g.a att jag känner mig konstig i halsen och att jag är lite hängig i kroppen så valde jag att hoppa de. Så istället blir det en skön kväll framför datorn. 

Peace and out! 


CP-dator

Min dator är CP!!! Min dator har olika språk som jag kan växla mellan, de jag har är engelska, svenska och japanska. Men igår blev min dator knäpp så jag kunde inte växla mellan dessa språk så jag kunde inte skriva Å Ä och Ö, och datorn var fast på japanska. Så jag kunde knappt skriva. Det kom bara massa japanska tecken. Väldigt irriterande, sedan slutade min musplatta fungera, som tur är har jag en extramus som jag kan använda. Så jag stängde av datorn och gick och la mig, och idag funkar allt som det ska igen. Tur!!!

Usch, det regnade när jag skulle hem från skolan igår. Satt på bussen, hade kjol och inte världen bästa kläder för att cykla i regn. Det man fick i tanken då var, ringa hem och be om skjuts. Det var lite negativa kommentarer om att hämta mig, men efter att berättat att jag hade kjol på mig, fick jag min vilja igenom. 

Idag är det äntligen fredag, yay!!! SKÖNT!!!! Skönt med helg, har dock en hel del läxor jag måste ta mig igenom. Men det ska nog gå toppen! Japanska är kul, så det kommer nog gå fort. 

Jag önskar er alla en skön helg! 

Peace and out!

RSS 2.0