Kimono och något Sött!

Nu kommer en till uppdatering om vad som har hänt i mitt liv. En del av er har kanske redan sett att jag har några bilder på min facebook där jag har på mig lite annorlunda kläder. Dessa är kimono! Typ den japanska varianten av en folkdräkt. Det var hur kul som helst! Vi tog massa bilder och hade hur kul som helst! 

Sedan efter detta stack jag och två tjejkompisar ut och åt och drack lite. En härlig fredag! 

Sedan tror jag inte att det är här något sådär speciellt. Denna veckan ska jag dock på karaoke med pojkvän och kompisar, på ett kalas och jag och en kompis till mig planerar in ett kalas för oss eftersom vi fyller år väldigt nära varandra! Ska bli kul!

På tal om att fylla år, Jag fyller år den 14 Februari och detta berättade jag för pojkvännen och av skräck och fasa i rösten sa han att han inte kommer vara i Japan då. Han hade en inplanerad resa till hongkong då. Han kände sig riktigt riktigt hemsk! Jag sa det att det är ok, och att vi kan fira den när han kommer tillbaka men han kände sig så hemsk att han i förrgår gav mig ett par nya skor han köpt! Han till och med gick för att leta i mitt skoskåp för att kolla för storlek på skor jag har. Tyckte jag var väldigt sött! Fina skor är det också! Sedan sa han att han ville också köpa en present till mig i HongKong som födelsedagspresent! Så jag får två presenter av honom som födelsedagspresent! Hur sött som helst!

Veckans uppdatering!

Här kommer lite uppdatering. Denna gången har jag tyvärr inga bilder då jag har glömt att ta med kameran vart jag än har gått. 

Jag har gjort lite olika denna veckan. 

Jag och några kompisar från skolan stack till Chinatown. Det var häftigt! Vi träffade en gubbe där som sa till oss vad vi såg ut som, en såg ut som en präst, en annan skådespelare och en annan en lärare på lågstadiet. Till mig sa han att jag såg ut som att komma från en anime. Vet inte om man ska ta det positivt eller negativt. 

Sedan har jag och några andra kompisar som är lika intresserade av Pokemon som mig, stuckit till ett pokemon center här i Tokyo! Det var sjukt nära där vi bor så det var hur kul som helst! Som ett paradis för en pokemongalen tjej! 

Sedan stack jag och en kompis till Shibuya idag. Handlade lite nya grejer, typ smink, varmare sockar osv. Vi funderade på att äta pizza också men vi blev  så SJUKT trötta att vi stack hem igen. Och nu är jag hemma i mitt rum helt SLUT! Ska inte göra något mer idag känner jag! 

Nästa inlägg ska ha bilder, det LOVAR jag!

Usch mig! ( + Uppdatering)

Usch nu har jag varit dålig på att uppdatera men nu kommer en liten uppdatering om vad som hänt sedan sist. Jag och några kompisar var på disneyland i Tokyo! Var väldigt roligt! Här kommer lite bilder!


Sedan har jag och några kompisar stuckit till Izakaya, är typ ett ställe man köper mycket mat och kan köpa drinkar när man är tillsammans med lite mer folk, är man ensam blir det dyrt! 

Tog bilder på några drinkar vi köpte, tyckte de såg väldigt häftiga ut, den blåa drinken var min! 2012

Nu är det då 2012!!! 

Nyår firades med vänner! Först stack vi och åt mat och sedan stack vi till tokyo tower och såg på tornet då det lyste upp! Mycket vackert! Fick till bild på denna kvällen också! Efter det hade vi tänkt att sticka ut och dricka men typ alla av oss blev sjukt trötta så vi stack hem och hade trevligt hemma istället!
Nu har jag mest slappat med vänner och tagit det lugnt! Imorgon är det planerat att hälsa på en kompis och hennes lägenhet så det ska bli trevligt! 


RSS 2.0