tangentbord helt sjukt

nu blir det ett väldigt kort inlägg. min dator har typ hängt sig. tangentbordet funkar inte så jag använder tangentbordsvisning för att skriva detta.
men som en riktig svensk så såg jag eurovision live i natt. grattis sverige och loreen.

Sjukhusbesök

Då har man varit på sitt första besök på sjukhus. Jag vred foten igår när jag joggade och foten har gjort ont sedan dess så jag tänkte för mig själv. Jag får väl sticka till sjukhuset och kolla vad det är. 

Det gick väldigt fort! Först skulle jag fylla i papper p.g.a att det var första gången där, sedan blev jag uppropad, kollad på, röntgen, prata om medicin, vira in foten med bandage och sedan var det klart. Sedan skulle man fixa medicin också. Men det gick bättre än väntat. 

Jag var SJUKT nervös inför besöket så två utav mina kompisar var jättesnälla och följde med. Det är jag väldigt tacksam över! 

Fick många tillsägningar om att inte lägga vikt på foten, inte röka, inte dricka alkohol och ta medicinen. Med bandaget så tål det inte vatten så jag ska duscha med påse runt foten och sedan vill dem att jag ska komma tillbaka i övermorgon. 

Medicinen ska tas i två veckor! Oj, glömde säga vad det var för problem, det var något med ligementen i foten. De sa typ att foten var svullen och att ligementen i foten har blivit typ utsträckt. En stukning typ.
Nu ska jag bara vila och inte gå så mycket!

shabu shabu och bio!

Nu kommer ett nytt inlägg!

Var i förrgår och kollade på the wrath of the titans på bio med några utav mina kompisar vilket var jättetrevligt! En bra film var det också! Vi hade riktigt kul! 

Efter det så blev det shabu shabu!!! YES!!!! Jag fick äntligen shabu shabu! Det var jättegott och jag blev väldigt mätt! Tog också några bilder, dock är bilderna tagna med ipod så det kanske inte är bästa kvaliten på dem. Men det var väldigt gott och väldigt trevligt! Något jag har märkt när man är ute och äter shabu shabu är att man äter väldigt mycket kött! Vi gjorde nog slut på kanske 6 tallrikar eller nått. 


Lov och matsug

Som jag pratade om i förra inlägget så är det lov nu för mig. Väldigt skönt! 

Har hittills varit på IKEA, hälsat på pojkvännen, sovit mycket och kollat på film. 

Vädret här nu är väl sådär, det regnar mycket och det är varmt. Så det är nästan vad man skulle kunna kalla en typisk svensk sommar. 

I flera dagar har jag känt ett STORT sug efter en japansk rätt som heter shabu shabu! Jag älskar det men det är lite dyrt. Men nyttigt! Här är en bild på det från google! 
Får hoppas att jag har tid till att äta detta någon gång i veckan! Om det blir så som kommer självklart bilder på denna underbara händelse! RSS 2.0