En speciell dag!

Idag har varit en spännande dag för Cecilia. 

Dagen började med att man gick upp vid ca 11 tiden och åt frukost. Sedan satte man igång datorn eftersom man ville kolla en grej på internet. När man satte igång internet märkte man av fasa att internet KRÅNGLAR!!! USch fy och fasa!!! Man felsökte allt man kunde men varje gång stod det att inget fel hittades. Så man gav upp och stängde av datorn för att sticka ut och handla lite mat. 

När man gick ut ur porten halkade man, det såg ungefär ut som en sådan halkning som man bara ser i komedifilmer. Rakt på rumpan halkade man. Det gjorde lite ont men man klarade sig utan stora skador. fick lite ont i handen bara som fick den största smällen. Om någon hade sett mig när man halkade så hade dem börjat gapflabba! Det är jag säker på! Det såg nog väldigt komiskt ut. 
(bild hittad på google)

Men det var bara att resa sig upp för jag skulle till affären. Man gick in i affären och handlade. När man började packa ner produkterna i påsar kom en äldre herre fram till mig och började prata. Jag förstod det mesta men hade svårt för att svara så jag sa typ bara, ja, tack och skrattade lite när han sa ett skämt. Man ville ju inte verka oförskämd. 

När man kom hem har man märkt en negativ sida med min jacka. Den går inte ha när det är hyfsat kallt eller hyfsat varm eller på sommaren, man svettas som en GRIS!!!! Så jag har kommit fram till att man ska införskaffa sig en jacka man kan ha på sommaren utan att svettas som en gris!!!! 

Såhär har man dag varit hittills och klockan är bara 16:15, undrar om det händer något mer spännande i Cecilias liv idag. 

Kommentarer
Postat av: Lena Glasell

Du kan prata lite förstår jag redan, OCH förstå. STARKT gjort, Cicci, att åka alldeles ensam till ett så stort land som JAPAN.

2011-09-26 @ 10:42:18
URL: http://http:www.//lajet.se
Postat av: mamma

hej, skönt att du inte gjorde dig illa på riktigt, fick du ordning på datorn igen då eftersom du gjort ett inlägg?

2011-09-26 @ 12:47:52
URL: http://mimmione.blogg.se/
Postat av: sandija-döv-fotografier

sv. ja ;D

2011-09-26 @ 16:44:55
URL: http://kwieien.blogg.se/
Postat av: My

oooh I KNOW älskar den :D

2011-09-27 @ 17:18:27
URL: http://mymic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0