Shopping med en gnutta besvikelse

Nu har man då införskaffat sig en ny resväska och nya kläder inför min resa till Japan. Jag köpte också en adapter men när jag fick hem den märkte jag att den inte funkar till jodade kontakter, så jag ska lämna tillbaka den, tur var att den inte var så dyr. 

Jag är dock väldigt nöjd över mina nya kläder och den nya väskan. Den nya väskan är stor och rymlig, precis som jag vill ha det! Den är perfekt! Sedan mina nya kläder är inte helt fel heller, shopping är allt bra kul! Men dock föll all min glädje i bitar när jag märkte att min adapter inte funkar till jodade uttag. Min laddare till min dator är jodad. Jag köpte ju adaptern för att jag ska kunna använda min dator. Usch!!! Men jag får leta efter en ny adapter som funkar till jodade kontakter! Men men, det ska väl inte vara så svårt! 

Jag hade tagit kort på allt, om inte att min kamera för tillfället är borta!!! Längtar tills jag får min lön så att jag kan köpa en ny kamera! Jag vet nämligen nu vilken kamera det ska bli, det blir en Olympus SZ-30MR. Kände att den räcker för mig.Kommentarer
Postat av: Tokyo - Love

Sv: Ja, eller hur?! Supertaggad! Och bilderna får mig verkligen på humör.

När åker du, augusti var det väl typ?http://sakuradesu.blogg.se/

2011-07-21 @ 19:58:09
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: sandija-döv-fotografier

sv. inte rolig ;D allt bra med dej?

2011-07-21 @ 21:47:34
URL: http://kwieien.blogg.se/
Postat av: Minea

sv: Hej! Faktiskt inget utav dem, är halvjapan så brukar bara vara i Japan några månader av året sådär! :)Du ska åka till Japan snart då antar jag? För att studera?

2011-07-22 @ 02:58:30
URL: http://mineayumi.blogg.se/
Postat av: ~hannathorme

sjukt fin blogg!

2011-07-22 @ 21:13:31
URL: http://hannathorme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0