Saker att göra + go låt

Har tenta lite senare idag, är inte nervös för fem öre. Har den goda förmågan att inte bli nervös när jag ska göra olika saker. Jag tänker som så att jag gör så gott som jag kan, och om det blir ett G eller VG, det spelar ingen roll, bara jag klarar tentan. 

Det som är mer i mina tankar är att jag borde sätta igång med alla de saker jag har på min att-göra-lista. Jag måste till vårdcentralen för att få ett läkarintyg så att jag kan ta med mina mediciner till japan, måste till banken och skaffa visakort, tänkte sticka till optikerna och kolla upp min syn, måste kolla upp flygbiljett och jag MÅSTE verkligen fixa sommarjobb.

Här är en väldigt go låt som en kille i USA skickade till mig. Riktigt go låt asså! kanske inte världens vackraste text, men låten är fortfarande go! 

Kommentarer
Postat av: Johanna (Tokyo - Love)

Ah, gillar inte riktigt låten.. eller jag vet inte. Men tycker han sjunger ljuvligt! Älskar Gnarls Barkley!



Hoppas det gick bra på tentan, vad var det för tenta?



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-02-15 @ 22:04:30
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Johanna (Tokyo - Love)

Ja, superfina! Ok, ne.. inte så svårt då. Men ändå lite nervöst när det är tenta.* Är intresserad av att veta lite mer om grundkursen (men du kanske just börjat?).. eftersom jag funderar att läsa den. Vore jättekul om du ville berätta lite. (du får gärna maila om du inte vill skriva på bloggen)



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-02-16 @ 20:22:41
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Mimmi

(Okej en kommentar till... angående medicinen, du har säkert redan koll men om den är nakotika klassad så måste du ha ett speciellt intyg som du måste få från Japan)

2011-02-18 @ 16:23:59
URL: http://kiminostyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0