Uppdatering (おかあさんおかえり)

Här kommer en lite uppdatering om vad som har hänt senaste.
Jag har fått en pojkvän, det är iöversig inte jättenytt men jag har inte velat skriva det här än. Det har liksom varit på G ett tag. Men nu är det officiellt. 

En annan sak som har hänt som kanske inte är jättekul är att jag har fått en förskylning igen! Usch! Varför ska jag få det hela tiden!
Sedan har en kompis som åkte tillbaka till Holland, kom hit i lördags så idag började hon skolan igen! Vilket var väldigt kul så efter skolan stack jag och tre klasskompisar till ett universitet som serverar bra och billig mat och åt där!
Här är jag och okaasan! (jag är otoosan) (jag ser förövrigt hemsk ut på denna bilden)
Här är vi som stack och åt tillsammans idag! 

Okaasan gav mig en påse med lite godsaker från Holland! Det fanns bland annat med lakris! Det var länge sedan man åt det så det var sjukt gott! Här kommer en bild på min påse som okaasan gav mig! 


Kommentarer
Postat av: Lena Glasell

Kunde du inte visa ett foto på underverket? Nu vill vi ju ha alla detaljer om honom. Hur gammal är han, Vad heter han och Var bor han?

2011-12-12 @ 09:52:24
URL: http://lajetblogg.com
Postat av: Josefin

Jag håller med Lena! En bild kan man väl få se iaf ;)

2011-12-12 @ 17:17:28
URL: http://jami.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love

Ah, nice! Kul och grattis eller vad man ska säga.. hihi. Är det en japan eller utbytesstudent? (kanske borde skriva inbytes.. inbytna till Japan haha)http://origamitranor.wordpress.com/

2011-12-12 @ 18:39:19
URL: http://sakuradesu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0