Post och bio



Skrev ett inlägg om att jag har ringt vårdcentralen, idag i brevlådan låg det en kallelse som visar att jag ska dit den 21 mars. Igår fick jag också Hallands nyheter i brevlådan, från den 14 Februari. Min mormor brukar skicka mig hallands nyheter eftersom jag fyller år den 14 Februari och hon har gjort ett inlägg där om att jag fyller år. Fick även detta när jag var yngre, fast då var det väl inte jättekul att få en tidning i födelsedagspresent, men nu är det väldigt kul att läsa de söta inlägg hon har skrivit. 

Sedan har far magsjuka och han mår inte så bra, så när lillebror kom hem idag med en kompis fick kompisen inte följa med in, så lillebror blev aningen sur och gick upp på sitt rum och tjura. Snäll syster som man är kom på idéen om att man kanske kan sticka på bio med brorsan och gick upp till en aningen sur lillebror och gav idéen om att sticka till Borås och kolla på bio. Lillebror blev mycket gladare och vi gick ner till mitt rum och satte på datorn för att kolla om det fanns någon bra bio som man kunde se. Så ikväll ska lillebror och jag se på gullivers resor i 3D. Lillebror har aldrig sett en 3D bio förut, så han är väldigt glad. 

Önskar er en trevlig helg! 


Kommentarer
Postat av: Tokyo - Love (Johanna)

Oh, hur var filmen? Älskar Jack Black! Hur gammal är lillebror? (nyfiken.. hihi*)



http://sakuradesu.blogg.se/

2011-02-25 @ 18:36:00
URL: http://sakuradesu.blogg.se/
Postat av: Victoria

sv: Roligt nog ett och samma~! x3

Ska börja den 3:e oktober~

2011-02-25 @ 21:31:37
URL: http://pigment.blogg.se/
Postat av: M a r i a h

Sv; Okej, vad tufft :) Jag har lärt mig den lilla japanska jag kan från olika animes =) Men absolut inget att hänga i granen ;) Vad spännande, vart i Japan ska du då?

2011-02-25 @ 23:22:09
URL: http://nintendoandme.blogg.se/
Postat av: Lili

gud vilken fin blogg :D <3

2011-02-26 @ 18:58:55
URL: http://lilis.blogg.se/
Postat av: M a r i a h

Sv: Ja, det litet pyssel att få ihop det. Hade bara bilen varit "färdig grejad" och jag inte hade en massa pyssel med den så hade det kanske varit litet enklare men ;)



Det har du rätt i tycker jag. Jag har en dröm om att åka på semester till Japan någon gång! Tänk att få ta sig fram i Tokyo och se allt tufft! =)

2011-02-26 @ 23:47:57
URL: http://nintendoandme.blogg.se/
Postat av: Annicat

Vilken snäll syster du är;) Var filmen bra tyckte du?



Sv: Tack så mycket!!:***

2011-03-02 @ 21:30:59
URL: http://mangaandart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0