NERVÖS + lite mer

Asså, nu börjar mina nerver komma fram! Är nervöööös!!! Asså, det är mindre än en månad kvar och jag vet fortfarande inte var jag ska bo eller hur det går med mitt visum, dock ska jag få reda på mitt COE denna veckan. Men det jag vill veta mest nu är var jag ska bo!!! Hur det ser ut, hur lång tid det tar till skolan, hur jag ska åka med tunnelbanan i Tokyo osv.

Annars händer det typ INGET hemma hos familjen Ingemarsson. Mor och Far är fortfarande i Paris och lillasyster är i Borås och Storebror är i Lund. Så det är bara jag och lillebror hemma. Nu när man har en lillebror man måste skicka till skolan så måste man lägga sig tidigare och man måste gå upp tidigare på morgonen, inte riktigt min grej det där med tidiga mornar (Hur stavas det egentligen mornar eller morgnar????). Men har man ett ansvar så har man. 

En helt annan grej är att jag är en tjej som ÄLSKAR olika dramas och sånt. Så jag har en lista på min dator med massa serier jag följer, både amerikanska och japanska. Men jag känner nu att den börjar bli lite för lång eftersom jag har en tendens att börja kolla på en drama och sedan letar jag efter nya dramas utan att titta klart på den jag kollar på just nu. Men nu har jag bestämt mig!!! Jag ska kolla klart på dem jag har på min LÅNGA lista innan jag letar efter nya att kolla på!!! Känner att det är en helt okej utmaning för mig!

Kommentarer
Postat av: Victoria

"morgnar"~ ;3

2011-08-29 @ 21:45:48
URL: http://amagasa.blogg.se/
Postat av: M a r i a h

Vad tiden går fort, förstår att du börjar bli nervös =) Spännande!

2011-08-31 @ 21:07:33
URL: http://nintendoandme.blogg.se/
Postat av: Tokyo - Love

Sv: Tokyo var grymt även denna gång! Du får se till att kolla in mina inlägg, som snart kommer, om resan.http://sakuradesu.blogg.se/

2011-09-02 @ 12:35:40
URL: http://sakuradesu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0